Nga poet e aktor e deri tek këngëtarët, sekretari shtetërorë Aziri promovon artistët e njohur

Kohanews Admin

Kohëve të fundit, në kuadër të projekteve të shumta sekretari shtetëror në ministrinë e Kulturës, Valmir Aziri ka filluar promovimin e artistëve të njohur të cilët kanë lënë gjurmë në skenën dhe ekranin shqiptar.

Duke filluar nga këngëtar, artist e aktor, piktor, historian e poet gjenden në listën e tij të promovimit përfshirë këtu si vëllezërit Aliu, Ismail Ganiu, Shkumbin Zeqiri, Asllan Selmani, Lumturije Axhami, Avni Dehari e shumë të tjerë të cilët dhe mund t’i gjeni në faqen e tij zyrtare (https://www.facebook.com/sekretar.kultura) e cila vetëm nga këto promovime kohës së fundit është vizituar shumë.

Ndonëse ky edhe është misioni i tij në dikasterin që punon.

Next Post

Në Gostivar hapet klubi për të rinj “Green Club"

Në Gostivar hapet klubi për të rinj “Green Club FR-BDI dhe Iniciativa qytetare “Gostivari që dua” hapin në Gostivar klubin për të rinj të emëruar “Green Club”. Të rinjtë që vinin, paraprakisht regjistroheshin për të qenë pjesë e këtij klubi. Pas tyre arritën edhe kandidati i këtij subjekti për kryetar […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: