Shoqata “Tradita”: Fitër Bajrami, promovon vlerat universale dhe mirëkuptimin ndaj njëri – tjetrit

vull

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”, të gjithë besimtarëve të fesë islame – bashkëpunëtorëve, veprimtarëve të kulturës dhe të artit, ua uron festën e Fitër Bajramit!

Në këtë ditë të shënuar, le të shprehim dashurinë dhe respektin ndaj familjes, miqve dhe fqinjëve tanë, sikundër besojmë në respektimin e  vlerave universale, ndihmën, tolerancën dhe mirëkuptimin ndaj njëri – tjetrit.

Nderimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët myslimanë.

Zoti ua pranoftë agjërimin dhe lutjet që keni kryer gjatë muajit të bekuar të Ramazanit!

Me respekt,

 

Shoqata për kulturë dhe art “Tradita”- Tetovë

Next Post

Krijuesi ynë na porositë të jemi të durueshëm në kohë skamjesh, sëmundjesh dhe luftërash

“Mirësia nuk është të kthyerit e fytyrës suaj nga lindja dhe perëndimi, por mirësia është (cilësi) e atij që beson Allahun, Ditën e Fundit, engjëjt, Librin dhe profetët; e atij që me vullnet jep nga pasuria e vet për të afërmit, jetimët, të varfrit, udhëtarët e mbetur rrugës, lypësit dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: