Tetova International Film Festival” – ODA ju ftojne sot ne aktivitetin e rradhes

vull

Programa Cine Children Panorama ofron një formacion të shkëlqyer të filmave edukativ, artistik si dhe inspirues për fëmijë.
Do të shfaqim variacione të filmave ndërkombëtar që do të zbavisin, nxisin kuriozitetin dhe ngrejnë vetëdijen.
Filmat jo vetëm që do të zbavisin po edhe do të nxisin imagjinatën fëmijërore dhe kreativitetin e tyre, në këtë program janë të paraparë disa filma, ndersa ne sot do te shfaqim filmin:
Gangsteri i Vogël, filmi ka një temë të rëndësishme sociale siç èshtè bulizmi, zgjedhja e një filmi për fëmijë nuk është e rastësishme, ajo është pjesë e një strategjie për të edukuar dhe ndërtuar audienca të konsoliduara në të ardhmen, si dhe duke u munduar te kontribojme sadopak në zbutjen e kësaj krize momentale me të cilën përballetemi!

Next Post

LLASKARCA FSHATI QË RRITET

Fshati Llaskarcë shtrihet në jug të Dërvendit (Derveni i Poshtëm), rreth 18 km larg Shkupit dhe 10 km larg Sarajit. Kufizohet me fshatrat përreth: në lindje me fshatin Bukoviq, në verilindje me fshatin Kopanicë, në veri me fshatin Bojanë, në perëndim është fshati Rogle, ndërsa në pjesën jugore dhe atë […]

Subscribe US Now