Për sot nga ora 15:00 janë caktuar 12 ndeshje nga xhiroja fillestare apo 1/16 e finales në Kupën e Maqedonisë. Natyrisht, ndeshja më interesante dhe më e pasigurt pritet të jetë në Vrapçishtë, ku Besa pret Vardarin. Interesante do të jetë edhe në Gjevgjeli, ku Brera Strumica do të ketë një detyrë  të vështirë në vizitën e liderit në LPFM, ekipit të Kozhuvit.

Të përmendim se në këtë xhiro janë të lira si gjysmëfinaliste në këtë garë nga sezoni i kaluar skuadrat e Maqedonisë GJP (mbrojtës i trofeut), Struga TL, Shkendija dhe Silex. Kjo do të thotë se këto katër skuadra u kualifikuan drejtpërdrejt në raundin tjetër.

CIFET PËR SOT – 15:00

Strugë: Skuadra e të rinjve – Fitore (Darko Stojanov – Shtip)

Novaci: Novaci – Bregalnicë (Plarent Salihi – Tetovë)

Kumanovë: Bashkimi – Shkup (Ivana Projkovska – Shkup)

G. Reçica: Arsimi – Tikvesh (Dimitar Leveski – Ohër)

Gjevgjeli: Kozuv – Brera Strumicë (Bllagojçe Ralevski – Manastir)

Karbintsi: Karbintsi – Voska (Angel Gelov – Kavadartsi)

Ohër: Ohër – Detonit (Darko Kotevski – Manastir)

Turnovo: Belasica – Gostivar (Vlatko Ilioski – Prilep)

Petrovec: BVK Konjare – Shkupi (Slobodan Bocevski – Shkup)

Vrapçisht: Besa – Vardar (Krumislav Gjorgjiev – Shtip)

Tetovë: Tetex – Rabotniçki (Angelcho Ristov – Negotino)

Kërçovë: Vlazerimi – Pelister (Yordan Jovanovski – Gjevgjeli)

* Në këtë xhiro skuadrat e Maqedonisë Gjp, Struga TL, Shkendija dhe Silex janë të lira si gjysmëfinaliste nga sezoni i kaluar në Kupën e Maqedonisë.

By vull