Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kush ta dha atë mandat që të deklarosh të vdekur një të katërtën e Shqiperisë, vëlla Ali? - Koha News
Kush ta dha atë mandat që të deklarosh të vdekur një të katërtën e Shqiperisë, vëlla Ali? 1

Kush ta dha ate mandat gjithekombetar qe te deklarosh te vdekur nje te katerten e Shqiperise, vella Ali? – kush qendron pas teje kur e deklaron te mbyllur ceshtjen shqiptare ne kete pjese te madhe te Shqiperise- me hyrjen e ,,maqedonisene Nato,Vella Ali?- pse nuk terhiqesh dhe t’ua leshe kete pune gjeneratave te reja, pse ua mbyll rruget gjeneratave te reja qe jeten ta gezojne ne token e tyre te lire dhe jo ne Bruksel, vella Ali?- pse nuk e lexon nga e para tekstin e betimit te UCK-se dhe programin e LPK-se, ne te cilat thirresh sot pa te drejte, vella Ali? – ne cfare gjuhe do flasin, nen cilin Himn dhe nen cilin flamur do t’i bashkohen Natos ,,ushtaret e tu, vella Ali? –

sa shqiptare do mbeten ne keto trore shqiptare gjersa te kujtohen zaevet per neve, vella ali? – pse lejove te biesh kaq poshte, vella, Ali? –terhiqu nga skena politike, vella Ali? –terhiqu se s`ke gje per te humbur vec turpit, vella Ali? – terhiqu dhe dorezoja kete ,,mandat“ te paqene atyre qe te rrethojne, vella Ali!..Mjaft e harxhove Aliun e dikurshem per interesa te huaja, vella!..Mjaft se vertet u be mjaft e pertej mjaftes!..
Vellazerisht, per te fundit here:
Lebit Murtishi

By vull