Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Kuvend, fillon debati rreth propozim buxhetit për vitin 2023 - Koha News
Kuvend, fillon debati rreth propozim buxhetit për vitin 2023 1

Në Kuvendin e republikës së Maqedonisë së Veriut sot duhet të fillojë debati për Propozim-buxhetin për vitin 2023. Për të do të debatojë Komisioni amë për financim dhe buxhet. Rreth propozim Buxhetit janë parashtruar mbi 250 amendamente.

Projektbuxheti është përgatitur në përputhje me Ligjin e ri për Buxhet dhe me të duhet të mbahet rritja ekonomike, të kryhen rregullisht të gjitha obligimet e shtetit, të mbështeten reformat dhe proceset integruese evropiane të vendit.

By vull