Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kuvendi i Greqisë miratoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO

1 min read

Në Kuvendin e Greqisë sot është votuar për ratifikimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.

Kuvendi me 153 “për” dhe 140 “kundër” ratifikoi protokollin për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO.Ratifikimin e protokollit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO duhet të miratohet nga të gjitha vendet anëtare të Aleancës./Telegrafi/

[recent_post_slider design=”design-1″]