Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
L-Street dhe DiorG thonë "Ti kaj", në projektin e fundit - Koha News
L-Street dhe DiorG thonë "Ti kaj", në projektin e fundit 3

Një projekt me tekst nga L-Street dhe DiorG, beat-i nga ExMusic, masterizim nga ExMusic, video nga Leonit Tetaj, vjen pikërisht nga këngëtari i ri por shumë atraktiv L Street në bashkëpunim me DiorG..

E ka titulluar këngën “Ti kaj”, e ka finalizuar me një videoklip mjaft të bukur dhe e ka sjellë për fansat e tij në këtë sezonë vere.

Që nga ditët e para ai ka grumbulluar mijëra klikime, e ndonëse të ri në karierë dhe skenën muzikore, L Street dhe DiorG nuk do të ndalen me kaq pasiqë synojnë të kapë majat e muzikës.

Për të dëgjuar projektin e tyre, klikoni në vazhdim:

E ka titulluar këngën “Ajo”, e ka finalizuar me një videoklip mjaft të bukur dhe e ka sjellë për fansat e tij në këtë sezonë vere.

L-Street dhe DiorG thonë "Ti kaj", në projektin e fundit 4