Kohanews.com

Ke Çfarë Lexon!

28 vite nga themelimi i PPD-së: Kur politika ishte patriotizëm, e jo biznes!

1 min read

ME RASTIN E THEMELIMIT të: P P D:
Një urim i veçantë për të gjithë ata që kontribuuan në themelimin PPD edhe gjatë kohës së ilegalitetit 1988 1990 deri në legalizimin e saj më 15 prill 1990. Sot mbushen 28 vjet të themelimit dhe veprimit politikë të PPD. Urojë të gjitha ata që dhanë kontributin e tyre sado të vogël për popullin vetë gjatë kësaj demokracie të brishtë në Republikën e Maqedonisë. Por rezultatet sot e asaj dite janë katastrofale për avancimin e PLATFORMËS të shqiptarëve për një status të barabartë me palën sllave në Maqedoni. (Vebi Xhemaili)