A ndikon platforma në biodiversitetin e liqenit të Ohrit pyet Grubi!?

Kohanews Admin

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi ka qëndruar sot në Strugë i shoqëruar nga ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri dhe kryetari i Strugës, Ramiz Merko.

Kanë mbikëqyrur rrënimin e platformave në bregun e Liqenit të Strugës.

Ndërkohë, Grubi e ka pyetur Merkon.

“A e ndikon kjo (platforma) biodiveristetin, natyrën e Liqenit? Ju me siguri nuk i keni prekur kallamin?”.

Merko me përgjigje:

“Kallami, nga 50 hektarë, është shtuar në 300 hektarë. Këtu nuk ka pasur kallame”.

Next Post

Agjenda e gjelbër, Grubi, Shaqiri dhe Merko rrënojnë platformat mbi liqe në Strugë

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, z. Artan Grubi bashkë me ministrin e Shoqërisë informatike dhe administratës, z. Jeton Shaqiri dhe kryetarin e komunës së Strugës Ramiz Merko sot filluan rrënimin e të gjitha 6 platformave ekzistuese të vendosura buzë bregut të liqenit në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: