Abdulbahri Ismaili:”Banorët më shpëtuan jetën” (VIDEO)

vull

Sot në orët e pasditës është lëshuar nga spitali Abdulbahri Ismaili i lënduar në akkssidentin e autobusit me 13 shkurt në rrugën Shkup-Tetovë.

Ismaili për mediat ka treguar se ka qenë i ulur në rendin e tretë dhe më shumë nuk dëshironte të komentoj se si ka ardhur deri të rrotullimi i autobusit.

Abdulbahri Ismaili veçanarisht ka falenderuar banorët që intervenuan menjëher dhe sipas tij janë ata që kanë shpëtuar shumë jetë njerëzish.

Ismaili falenderoj edhe stafin e mjekëve për punën profesionale.
Për më shumë shikoni videon në vazhdim.

Next Post

Menduh Thaçi u takua me Ambasadorin Bejli

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z.Menduh Thaçi realizoi takim me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Maqedoni z. Xhes Bejli. Ky takim u realizua në kuadër të përmbylljes së misionit në maqedoni të ambasadorit Bejli. Temë e bisedimeve ishte situata aktuale politike në vend, rrjedha e proceseve integruese […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: