Afrim Gashi u takua me Kryeparlamentarin Europian, z. David Sassoli

vull

Dje, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, ka realizuar takim me Kryetarin e Parlamentit Europian, z. David Sassoli.

Në këtë takim, ku të pranishëm ishin edhe kolegë tjerë deputetë, kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, theksoi se vizita e të parit të Parlamentit Europian, është shenjë e mirë e qëndrimit të tyre ndaj shtetit tonë, për të dhënë shpresë dhe rikuperuar goditjen që morëm javë më parë. Nëse kjo “jo” dëgjohet edhe në dekadat e ardhshme, do të jetë një dëshprim i madh për ne. Neve na duhet një “PO” e madhe jo vetëm për datën, por për të filluar bisedimet, ndërsa ne duhet ta japim maksimumin që të arrijmë tek këto dy qëllime”, ka thënë kryetari i Alternativës, Afrim Gashi.

Next Post

Sistina me urdhër të gjykatës kërkon nga Boki 13 për të paguar 10,000 euro për operacionin

Spitali privat Sistina po kërkon me anë të gjyqit nga Bojan Jovanovski-Boki 13 të paguaj 10,000 euro, një borxh që gjoja nuk e ka paguar. Një seancë gjyqësore e Gjykatës Civile ishte për t’u zhvilluar sot, por ajo u shty për shkak se avokati i Jovanovskit  ja ka  anuluar autorizimin. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: