Ahmeti në Likovë: Duket se i ngjanë një fushate elektorale, por nuk është

Blerand Rexhepi

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, funksionarë të lartë dhe deputetë të kësaj partie, sot kanë hapur sallën e sportit në fshatin Opajë të Likovës.

Ahmeti në fillim të fjalimit të tij, tha se ngjarja e sotme, duket si fushatë elektorale, por nuk është.

“Erdha sot, që në pamje të parë duket se i ngjanë një fushate elektorale, por nuk është kështu. Unë erdha të gëzohem bashkë me këta fëmijë, për ta ndarë gëzimin bashkë me këta”, tha Ahmeti.

Next Post

Grubi: I gjithë ekzekutivi rreshtohet pas Erkan Arifit për komunën e Likovës

Jo vetëm banorëve të fshatit Opajë por të gjithë banorëve të Likovës ju marr zili për një kryetar siç është Erkan Arifi pasi që nuk ka mbledhje partiake, mbledhje me kryetarët e komunave ku Erkani nuk është i pari me projektet e parapërgatitura. Kështu është shprehur zëvendëskryeministri i parë dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: