Aksident në rrugën Gostivar – Kërçovë, komunikacioni është ndërprerë (Foto)

KohaNews

Gjatë ditës së sotme ka ndodhur një aksident i rëndë në magjistralen Gostivar-Kërçovë.

Aksidenti ka ndodhur në vendin e quajtur Progres 98, me çka komunikacioni është ndërprerë.

Aksidenti, siç konfirmoi policia, ka ndodhur rreth orës 14:00 në dalje të Gostivarit drejtë Kërçovës.


Leave a Reply

Next Post

Nobelistja Bushamaui edhe zyrtarisht i ka propozuar kryeministrat Zaev dhe Cipras për çmimin Nobel për paqe për vitin 2019

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, ka pranuar një letër nga Uided Bushamaui, fituese e çmimit Nobel për paqe në vitin 2015, me të cilën e njofton kryeministrin Zaev se zyrtarisht ka dërguar letër deri tek Komiteti për çmimin Nobel për paqe, me nomimin që ai dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: