Aksionet kundër uzurpatorëve të hapësirave publike në Saraj vazhdojnë (Foto/Video)

vull

Inspektorati Ndërtimorë i komunës së Sarajit, ka ndërmarrë një aksion për pastrimin e një hapësire publike e cila ishte e uzurpuar nga një qytetarë.
Inspektorati i komunës, ka respektuar të gjitha procedurat paralajmëruese, ku e ka njoftuar uzurpatorin që të largoj rrethojat e vendosura, por ky i fundit nuk ka reaguar që të shmangë gjësendet me të cilat ka qenë e uzurpuar hapësira publike dhe ka detyruar që Inspektorati me asistencë të policisë të pastrojë hapësirën, që tani është në pronësi private.


Tani organet e policisë do të zbatojnë procedurat e mëtejme që i parasheh ligji për uzurpatorët e hapësirave publike.


Inspektorati i Komunës së Sarajit, do të vazhdoj edhe më intensivisht me realizimin e aksioneve të ngjashme për ata që uzurpojnë hapësirat publike dhe nuk respektojnë ligjin.


Uzurpimi i pronës publike nga qytetari i pa përgjegjshëm ka penguar realizimin e planit investues të kompanisë me kapital të huaj nga Kroacia dhe Maqedonia e Veriut.


Kohë më parë, Inspektorati i Komunës së Sarajit, rrënoi dhe pastrojnë objekt ku ishte i ndërtuar në hapësirë publike, por, këto aksione do të 

Next Post

Prof. Dr. Jean Pierre Montani nga Universiteti i Friburgut do të zhvillojë një cikël ligjëratash në Universitetin e Tetovës

Në Fakultetin e Shkencave të Mjekësisë të Universitetit të Tetovës, prej 15 tetor deri më 1 nëntor,  Prof. Dr. Jean Pierre Montani nga Universiteti i Friburgut të Gjermanisë, do të zhvillojë një cikël ligjëratash në lëndën fiziologjia e njeriut. Ligjëratat do të mbahen kryesisht me studentët e vitit të dytë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: