Aktivitetet e PDSH-së (29 qershor): Ne do të rritim luftën kundër hajdutëve – askush nuk do t’i pengojë firmat të operojnë dhe zhvillohen

vull

Mbrëmë – 29 qershor, kryetari i PDSH-së zhvilloi takime në disa fshatra të Komunës së Bërvenicës dhe një nëndegë të Tetovës.
Video link:
Menduh Thaçi në Miletinë (Komuna e Bërvenicës).
“Me PDSH-në në qeveri do të aplikohet demokracia konsensuale e unë si zëvendëskryeministër me të drejtë të vetos do të sigurohem që buxheti të ndahet drejtë dhe proporcionalisht.”
Menduh Thaçi në Radiovcë (Komuna e Bërvenicës)
“Epidemia krijon vështirësi. Fatmirësisht, pjesa më e madhe e njerëzve të prekur e kalojnë atë por e keqja është se ajo len pasoja tjera pas. Me ardhjen e PDSH-së në qeverisje dhe unë si zëvendëskryeministër do të sigurohem që buxheti i shtetit të kanalizohet drejt përforcimit të sistemit shëndetësor në vendbanimet shqiptare. Kjo do të jetë prioritet që në ditët e para.”
Menduh Thaçi në Tenovë (Komuna e Bërvenicës).
“Ne si PDSH kemi plan të detajuar ekonomik dhe politik. Kemi kuadrot për ta realizuar që t’i ngritim shqiptarët në nivelin e merituar. Nga funksionarët do të kërkoj raport dhe transparencë totale ndaj qytetarëve.”
Menduh Thaçi në nëndegën Teteks 3 – Tetovë.
“Rritja e qëndrueshme ekonomike është rëndësi parësore për PDSH-në. Ne do të rritim luftën kundër hajdutëve, bandave e kështu me radhë. Askush nuk do t’i pengojë firmat të operojnë dhe zhvillohen.  Kjo do të tërheqë kapitalin e huaj privat.”
Aktivitetet e PDSH-së mund t’i ndiqni në faqen zyrtare të Facebook-ut të partisë.
Shërbimi për Informim, PDSH
Next Post

Besimi viziton bizneset në Tetovë dhe rrethinë: Do angazhohem për stimulim të investimeve

Kandidati për deputet i BDI-së në zonën zgjedhore numër VI-të Dr. Florin Besimi sot në kuadër të aktiviteteve të tij ka realizuar vizitë në bizneset në qytetin e Tetovës dhe rrethinës. Me këtë rast ai ka zhvilluar vizitë në kompanitë Vezë Sharri, Renova, Mulliri Ballkan, Kokrra e Artë dhe Zbukurimi […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: