Aktivizohet shtabi i degës së PDSH-së në Tetovë

vull

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi, bashkë me anëtarët e Shtabit Qëndror të partisë për zgjedhjet presidenciale, mbajti mbledhje me shtabin e degës së PDSH-së në Tetovë.
Në mbledhje u bisedua për çështjet organizative, aktivitetet dhe strategjinë e punës së degës së PDSH-së Tetovë gjatë kampanjës për zgjedhjet presidenciale.
Informojmë se takime të tilla, Kryetari i PDSH-së, bashkë me Shtabin Qendror të partisë do të mbajë me të gjitha degët dhe shtabët e degëve tē Partisë Demokratike Shqiptare.

Next Post

Duka në takim me qytetarët: Bashkë me Ju do të ndërtojmë Dibrën që duam

Kandidati i BDI-së për kryetar të Komunës së Dibrës  d-r Hekuran Duka ka vazhduar fushatën parazgjedhore për zgjedhjet lokale në këtë komunë. Duka, pas konventës promovuese filloi takimet me qytetarët dhe vizitat shtëpi në shtëpi ku ka prezantuar Programin e tij zgjedhor. Ai në bashkëbisedim me bashkëvendësit e tij tha […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: