Ali Ahmeti: NATO u bë, rradhën e ka Evropa, urime të gjithëve!

vull

NATO përfundimisht u bë!
Urime të dashur qytetarë. Ky angazhim i joni i gjatë dhe përplotë përpjekje të pandara sot u rrumbullakësua në Spanjë me ratifikimin e fundit të protokolit për anëtarësim.
Në asnjë çast nuk u ndamë nga qëllimi ynë dhe asnjëherë nuk u lëkundëm nga ky përcaktim i të gjithë neve.
Edhe kur të gjithë dyshuan, edhe kur të gjithë ngrenë dorë nga ky rrugëtim, ne me këmbëngulje vijuam drejtimin euroatlantik të këtij vendi, ia vlejti dhe ia dolëm.
Ju faleminderoj shumë për gjithë mbështetjen ndër këto vite, ndoshta ishte proces i ngadaltë, por me guxim dhe përcaktim të palëkundur, arritëm një të ardhme të sigurt.
Rradhën e ka Bashkimi Evropian. Datë tani!

Next Post

LINJA TELEFONIKE 0800 55 000 TASHMË AKTIVE PËR TE GJITHË QYTETARËT NË NEVOJË

LINJA TELEFONIKE 0800 55 000 TASHMË AKTIVE PËR TE GJITHË QYTETARËT NË NEVOJË Bashkimi Demokratik për Integrim, si parti më e madhe dhe si përfaqësues të qytetarëve shqiptarë, kemi përgjegjësi të veçantë dhe e shohim si detyrë tonën, që të punojmë për të mirën e qytetarëve. Ne duhet t’i mbrojmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: