Anketa e IRI: BDI e para te shqiptarët

Kohanews Admin

Sondazhi i publikuar nga Qendra për hulumtime të sondazheve e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI) i realizuar së fundi tregon një rezultat shumë interesant të fituesve.

Kështu, në bllokun politik shqiptar bindshëm e para del partia më e madhe shqiptare BDI me 8 %, e ndjekur më pas nga ASHA me 4 %, Lëvizja Besa me 3 % dhe PDSH me 2 %.

Në anën tjetër, në bllokun politik maqedonas, LSDM çon përpara me 19 % e ndjekur nga VMRO me 18 % dhe E Majta me 2 %.

Next Post

IRI Amerikan e vulos: BDI i fiton zgjedhjet

Sondazhi i publikuar nga Qendra për hulumtime të sondazheve e Institutit Ndërkombëtar Republikan (IRI) i realizuar së fundi tregon një rezultat shumë interesant të fituesve. Kështu, në bllokun politik shqiptar bindshëm e para del partia më e madhe shqiptare BDI me 8 %, e ndjekur më pas nga ASHA me […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: