Apostolov: Mos lejoni që t’ju shesin maska poleni si maska për t’u mbrojtur nga virusi

vull

Presidenti i Shoqatës së Qendrës Klinike të Laboratorëve Mjekësor Shkup, Ivica Apostolov, dhe një punonjës i Institutit IPSH University për Biokimi Klinike Shkup, reaguan  për shkak të interesit material, janw shitur maska që nuk mbrojnë aspak nga virusi, transmeton KohaNews.


-N95 (që është një standard amerikan, ne shesim KN95) kirurgjikale dhe FFPI ka kuptim t’i marrim ato, sepse vetëm ata kanë një funksion mbrojtës kundër viruseve, baktereve, pluhurit dhe polenit, dhe më e mira dhe më e efektshmja është maskë N95 (e keni atë) veçanërisht në foto) e cila mund të përdoret vetëm nga 160-180 orë, por vetëm me përdorim, mirëmbajtje dhe dezinfektim të duhur. Ajo maskë, siç mund ta shihni në foto, nuk duhet të jetë me pakicë më shumë se 160 denarë një copë ose 1.600 denarë në një pako të mbyllur prej 10 copash – shpjegon ai.

Sa i përket maskave të rendit të dytë në foto, ai shpjegon se shumica e tyre mund të vishen vetëm si një detaj i modës, dhe pasi ato nuk mbrojnë aspak nga viruset.

Next Post

“Ju lutemi hapni xhamijat, apel deri te BFI-ja”

Apel deri tek BFI-ja te hap xhamijat dhe mos te manipulojni me popullin musliman ne ket vend siq po manipulojn instucionet relevante ne Maqedonin e Veriut me BFI-ne Ju lutemi hapni xhamijat deri sa nuk ka ndodh naj problem ma i madh edhe masanej mos te dini se ku ta […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: