Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Arifi: Bekatonizimi i rrugicave për vitin 2019 po vazhdon

1 min read
Loading...

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave për vitin 2019 po vazhdon, ku po bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim,,


Filloj shtruarja e rrugës në f.Mateç tek familja Isufi dhe Ameti, ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e dorës. Ky projekt do të realizohet me intenzitet të lartë në çdo vendbanim, por kërkojm mirëkuptim. – shprehen nga shërbimi për informim të Komunës së Likovës.