Next Post

Selami takon kryesinë e Forumit Rinor të BDI-së, të kryesuar nga kryetar, Avni Rustemi

“Sot ishte kënaqësi si dhe priviliegj që me rinin më të mirë të BDI të diskutojmë në zyrat e Agjencis dhe të ndajmë idetë për atë se sa është rëndesija e rinis dhe kyqja e tyre në shoqëri si faktor ndikimi në çdo aspekt. Bashkbiseduam reth projekteve për të rijt […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: