Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Arifi: Me 2 duar, 2 këmbë dhe 2 sy, jemi gjithnjë më të fortë

1 min read

Një takim shumë vëllazëror, bashkë me kryeministrat Edi Rama, Albin Kurti dhe kryetarin Ahmeti!
Biseduam për sfidat dhe perspektivat e përbashkëta që kanë vendet tona në rrugën drejt progresit dhe integrimit. 🇪🇺
Me 2 duar, 2 këmbë dhe 2 sy, jemi gjithnjë më të fortë! 🤝
#PrespaDialogueForum