Arifi: Tetova me qendër rajonale për vaksinim masiv

Kohanews Admin

Po bëhen përgatitjet e fundit për adaptimin e sallës së shkollës së mesme të mjekësisë në Qendër rajonale për vaksinim masiv, me një kapacitet prej 1500 personave në ditë!

Nga java që vjen 50.000 qytetarë nga Tetova dhe rajoni i pollogut, për çdo muaj do të mund t’i nënshtrohen vaksinimit kundër #covid19, për të qenë të mbrojtur dhe për t’iu kthyer sa më shpejt normalitetit.

Apeloj deri te qytetarët e Tetovës që në numër sa më të madh të paraqiten për imunizim, për t’i dhënë fund pandemisë dhe armikut të padukshëm.

Next Post

Drejtori Halili pret në takim homologun kroat, Botica: Diskutohet bashkëpunimi në fushën e transmetimit të sinjaleve digjitale dhe rrjeteve

Takim i frytshëm me homologun kroat, drejtori i OIV Radiodifuzionit të Kroacisë z. Mate Botica, ku biseduam për memorandum bashkëpunimi në fushën e transmetimit të sinjaleve digjitale dhe të rrjetave, si dhe kyçjen e Radiodifuzionit Nacional të Maqedonisë së Veriut në konsorciumin e drejtorive të ngjashme në vendet e Evropës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: