Next Post

Takim i Zv.MPJ Fatmire Isaki me ambasadorin e Polonisë Vojcieh Jezhi Ticinski

Zëvendës ministri i Punëve të Jashtme të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Fatmire Isaki, sot realizoi takim me Vojceh Jezhi Ticinski, Ambasador i Jashtëzakonshëm dhe i Plotfuqishëm i Republikës së Polonisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në takim u potencua kënaqësia e ndërsjellë për kontinuitetin në zhvillimin e raporteve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: