ARTAN GRUBI: Amerika, mik i vërtet dhe hisedar në arritjet tona si vende të Evropës jug-lindore

vull

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë mik i vërtet i të gjithë rajonit dhe njëherësh pjesëmarrës në të gjitha arritjet tona si shtete të Evropës juglindore. Kështu ka shkruar sot në faqen e tij zyrtare në facebook zëvendës kryeministri i parë dhe Ministri për Sistem Politik dhe Marrëdhënie mes Komuniteteve Artan Grubi.

Sipas Grubit marrëveshja e firmosur në Uashington mes Kosovës dhe Serbisë me ndërmjetësimin e drejtpërdrejt të presidentit amerikan Donald Trump dëshmon edhe njëherë kujdesin sistematik të administratës amerikane me qëllim sigurimin e paqes në rajon dhe me këtë përshpejtimin e integrimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor drejt Bashkimit Evropian.

Ky është shkrimi i plotë i Grubit në facebook:

Next Post

Filloi rikonstruksioni i bul. “Aleksandri i Madh” në hyrje të Shkupit

Qyteti i Shkupit e ka filluar rindërtimin e bulevardit “Aleksandri i Madh” në komunën e Gazi Babës në pjesën e hyrjes lindore të kryeqytetit, pasi ajo perëndimore u rindërtua vitin e kaluar. Gjatësia është 5.3 kilometra – nga kryqëzimi në Hipodrom deri në kryqëzimin në Panairin e Shkupit në Autokomandë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: