Artan Grubi përcjell mesazhin e Nënë Terezës: “E deshta tjetrin me dashurinë e hyjit”!

Blerand Rexhepi

Me rastin e katër vjetorit të shënjtërimit të Nobelistës shqiptare, Gonxhe Bojaxhiu “Nënë Tereza”, u bë përurimi i librit “Gonxhe Bojaxhiu -Nënë Tereza”; “E deshta tjetrin me dashurinë e hyjit” , nga autori Anton Nikë Berisha.

Promovimi i librit si mesazh ka simbolikën e mesazhit të Nënë Terezës, se kjo botë nuk është e uritur vetëm për bukë por edhe për dashuri.

E me rastin e 4 vjetori i shenjtërimit të Nënë Terezës, zv.ministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi, i cili ishte pjesëmarrës në promovimin e libirt, sonte ka përcjellë një mesazh në rrjetet sociale.

“Dhe për natë të mirë, ju përcjell pjesëmarrjen më përvjetorin e shenjtërimit të Gonxhe Bojaxhiut – Nënë Tereza, që u shënua me promovimin e doracakut të Anton Nik Berishaj me titull “E desha tjetrin me dashurinë e Hyjit””, shkruan Grubi.

Next Post

Intervista/Besimi: I nevojshëm sistemi i financave SMART për rimëkëmbjen dhe rritjen e shpejtë pas krizës

Financieri i parë, Fatmir Besimi në intervistën e tij të parë si Ministër i financave, thotë se ka fonde që buxheti të ekzekutohet normalisht, pra të paguhen rregullisht pagat, pensionet, ndihma sociale, detyrimet ndaj ekonomisë, kreditorët, si dhe fondet për masat antikrizë për të ndihmuar ekonominë dhe përshpejtimi i rijetëzimit. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: