Artistët e kombit në mbështetje të kryeministrit të parë shqiptarë në RMV

Blerand Rexhepi

Vëllau i dëshmorit Avni Klinaku, artisti i mrekullueshëm nga Kosova, Hysni Klinaku, përmes një videomesazhi ka sjellur porosinë e tij që me 15 korrik, masovikisht të gjithë shqiptarët të dalin dhe votojnë kryeministrin e parë shqiptar në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në këtë mënyrë realizohet ëndërra jonë e përbashkët dhe realizohet amaneti i dëshmorëve që dhanë jetën për liri , thotë Klinaku. Për më shumë ndiqeni videon e plotë!

Next Post

Marrëveshja kolektive në kulturë fillon me zbatimin mga korriku

Në takimin e mbajtur midis kryeministrit Oliver Spasovski, Ministrit të Kulturës Hysni Ismaili, zëvendësministrit të Kulturës Vladimir Lazovski, dhe përfaqësuesve të SKRM, u dakorduan që neni nga Marrëveshja Kolektive me të cilën përcaktohen koeficientët e rinj të pagave të zbatohen  nga 1 korriku i vitit 2020. Marrëveshja Kolektive për Kulturë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: