Asani: Komuna e Tearces dhe ndërrmarja publike shtetërore “Rrugët e Maqedonisë” arritën marrëveshje për asfaltimin e pjesës së mbetur

vull

“Sot me date 05.08.2019, Komuna e Tearces ne bashkepunim me nderrmarjen publike shtetrore “Rruget e Maqedonise” arriten marreveshje per asfaltimin e pjeses se mbetur ne mes te trotuarit dhe rruges rrajonale Tetove – Jazhince, me sakte ne fshatin Pershefce dhe do te vazhdoj ne drejtim te fshatrave: Tearce, Sllatine, Leshke dhe Neproshten, ne gjatesi prej 8 km. ” – zyra per informim e Komunes se Tearces.

Next Post

Ushtarak dhe civil të Ministrisë së Mbrojtjes i përgjigjen aksionit humanitar për dhurimin vullnetar të gjakut

Sot, në Ministrinë e Mbrojtjes filloj aksioni humanitar për dhurimin vullnetar të gjakut, sesioni i dytë për këtë vit, për nevoja të Qendrës Kombëtare të Transfuzionit të Gjakut të Kosovës dhe nëpërmjet saj për pacientët në nevojë. Ushtarak dhe civil, gra e burra, punonjës të Ministrisë së Mbrojtjes pa dallim […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: