Autostrada Tetovë-Shkup është lëshuar për komunikacion

vull

Autostrada Tetovë-Shkup është lëshuar për komunikacion, por ende është e mbyllur për komunikacion rruga e vjetër Shkup-Tetovë, informon Lidhja Automote e Maqedonisë.
Në autostradën Shkup-Tetovë prej në mëngjes është kryer ekspertizë në vendin e aksidentit në të cilin jetën e humbën 14 persona.

Autobusi i Durmo turs i cili doli nga rruga qarkullonte në relacionin Shkup-Gostivar.

Next Post

Po tërhiqet autobusi në Llaskarcë , do të dërgohet në kazermën Gjorçe Petrov për ekspertizë

Në autostradën Shkup-Tetovë, në vendin ku ndodhi aksidenti i mbrëmshëm, ka arritur vinçi i cili po e largon autobusin që u rrokullis mbrëmë. Autobusi do të dërgohet në ekspertizë në Kazermën Gjorçe Petrov. Në vendngjarje prezent kanë qenë hetues dhe pjesëtarë të shumtë policorë por gjithashtu edhe qytetarët e Llaskarcës […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: