Bajrami për ‘Syri Tv’: Angazhimi ynë do jetë një shtet neutral për të gjithë

Blerand Rexhepi

Përfaqësuesi i ASH-së, Naim Bajrami duke folur për ‘Syri Tv’ mbi gjendjen aktuale politike në vend në prag të mbajtjes së zgjedhjeve të parakohëshme parlamentare ka thënë se në rast të fitores në këto zgjedhje do të angazhohen për një shtet për të gjithë, një shtet neutral që nuk do të favorizojë e as që do të diskriminojë ndonjë grup shoqërorë, etnik apo politik në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Gjithë bisedën e z. Bajrami mund të ndiqni në vazhdim:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=280588429722290&ref=watch_permalink

Next Post

Mickoski publikisht i largoi deputetët nga partia, në fshehtësi i lutë dhe i bindë

Regjistrimet e reja që u shfaqën në internet në mëngjes dhe mbi të cilat mund të dëgjohet zëri i liderit të VMRO DPMNE, Hristijan Mickoski, zbuluan të vërtetën për qëndrimin e tij ndaj deputetëve të pavarur që ai dëboi nga partia. Përkatësisht, publiku dhe anëtarësimi i VMRO DPMNE u njoftuan […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: