Bashkim Hasani mori detyrën e zv.drejtorit në Policinë Financiare

vull

Pas emërimit nga ana e Qeverisë në javën që lamë pas, Bashkim Hasani sot nga ora 10 edhe zyrtarisht ka filluar detyrën e zv.drejtorit në Policinë Financiare , transmeton Gostivari Sot

Hasani merr detyrën e re duke zëvendësuar partiaku i tij, Berat Dehari, i cili në këtë post ishte për dy mandate radhazi. “Nga sot në një detyrë të re. Përgjegjësia në rend të parë. Puna dhe përkushtimi para së gjithash. I privilegjuar ndjehem për detyrën që më është besuar. Sot marrë për oblogim që detyrën e dhënë nga lideri dhe partia që përfaqësoj, ta kry me ndershmëri dhe përgjegjësi të plotë, bazuar gjithmonë në Ligj. Faleminderit drejtorit, z.Arafat Muaremi për mikëpritjen. Uroj të kemi bashkëpunim korrekt në dobi të përgjithshme. Le të jetë ky shkrim në vend të një Zotimi para Shoqërisë që i takoj.”, shkruan Hasani në një status në Fejsbuk. Ai vjen në detyrën e re pas një përvoje të gjatë institucionale. Nga viti 2008 deri në vitin 2013 ka qene drejtor në Qendrën për Kulturë në Gostivar. Nga viti 2013 ushtroi detyrën e Shefit të Kabinetit të Kryetarit të komunës së Gostivarit në mandatin e Nevzat Bejtës. Më herët ka qenë mësimdhënës në Shkollën Bashkimi në Gostivar. Në kuvendin e fundit zgjedhor , Hasani mori besimin nga Kuvendarët për të drejtuar degën e BDI-së në Gostivar për një mandat katër vjeçar.

Next Post

OEMVP shpalli TOP 100 kompanitë më të suksesshme për vitin 2018

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot shpalli TOP 100 kompanitë më të suksesshme gjatë vitit të kaluar në Maqedoninë e Veriut. Ky manifestim është shndërruar në traditë dhe për të nëntën herë bën përzgjedhjen e kompanive më të suksesshme që gjatë vitit 2018 janë përzgjedhur në bazë të pesë kriteriumeve […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: