BDI në Gostivar mobilizohet dhe demonstron unitet

Kohanews Admin

Në një mbledhje të degës së BDI në Gostivar me pjesëmarrje të kryesisë së degës, kryetarëve të Këshillave Vendore, anëtarëve të kryesisë qendrore dhe funksionarëve të kësaj partie, është formuar Shtabi Lokal për zgjedhjet lokale në Gostivar.

Në prani të strukturës partiake, me unanimitet ktyetar shtabi u zgjodh Bashkim Hasani.

Formimi i Shtabit vjen në ditën kur kryeparlamentari Talat Xhaferi shpalli zgjedhjet lokale për me 17 Tetor. Kryetari i degës, Bashkim Hasani potencoi që pikërisht sot kur u shpall mbajtja e zgjedhjeve lokale edhe zyrtarisht, BDI si parti me padurim hynë në garën zgjedhore të bindur që fitorja do të jetë e pashmangshme.

I pranishëm në mbledhje ishte koordinatori i njësisë së gjashtë zgjedhore i caktuar nga kryesia e partisë, Talat Xhaferi.

Xhaferi mes të tjerash potencoi që tashmë janë krijuar rrethanat që BDI të kthen pushtetin në Gostivar, duke aluduar në fitore për zgjedhjet lokale të Tetorit.

Next Post

Taravari shpall zyrtarisht kandidaturën për kryetar të Komunës së Gostivarit

Shpallja e Kandidaturës Përshëndetje të gjithëve, Sot dua të ndaj me ju një vendim të rëndësishëm. Ekipi dhe unë kemi vendosur që të shpall zyrtarisht kandidaturën për kryetar të Komunës së Gostivarit. Ne jemi në mbyllje të mandatit të parë. Thonë që ndonjëherë nuk e kupton vlerën e momentit derisa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: