Next Post

Boksieri i KB Shkupi dhe reprezentues i Maqedonisë, Ardijan Azemi, të premten, ka fituar medaljen e artë në turneun e fortë ndërkombëtar në boks për juniorë të rinj, “Emil Jechev”

Boksieri i KB Shkupi dhe reprezentues i Maqedonisë, Ardijan Azemi, të premten, ka fituar medaljen e artë në turneun e fortë ndërkombëtar në boks për juniorë të rinj, “Emil Jechev”. – Në finalen e madhe, ai e mposhti Roman Diar nga Kazakistani, në të cilën boksieri ynë i talentuar gjatë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: