BDI vazhdon fushatën në Kumanovë dhe Gostivar

vull

Në kuadër të fushatës për Zgjedhjet presidenciale 2019, Bashkimi Demokratik për Integrim SOT (e Mërkurë 17.04.2019) do të mbajë Tubim me qytetarë në Komunën e Kumanovës (ora : 17.00, vendi: Pallati i Kulturës-Kumanovë) dhe Komunën e Gostivarit (ora 19.30, vendi: Pallati i Kulturës-Gostivar).

Next Post

Kryeministri Haradinaj: Falë ndihmës së donatorëve, Kosova sot, është dukshëm vend më i mirë për të jetuar

Nën kryesimin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, u mbajt takimi i Forumit të Nivelit të Lartë për koordinimin e donatorëve, i bashkëkryesuar edhe nga ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha. Në fjalën e tij, kryeministri Haradinaj, tha se i gjithë populli i Kosovës, të gjitha komunitetet, bashkësitë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: