BE do të ndihmon Maqedoninë e Veriut me 70 milionë për ballafaqim me koronavirus

Blerand Rexhepi

Kryenegociatori për aderim në Bashkimin Europian i pranishëm në emisionin EU Click të TV21, deklaroi se BE do të ndihmojë shtetin tonë me ballafaqimin me virusin Covid-19 dhe pasojat që më pas do të duhet të përmirësohen.

“Unë jam në kontakt të përditshëm me Bashkimin Europian dhe kemi siguruar fond prej 70 milionë eurosh, mjete të cilat do të shfrytëzohen në faza të ndryshme, për sistemin shëndetësor dhe pasojat nga kriza ekonomike”, theksoi Osmani.

Osmani shtoi se Maqedonia e Veriut ka nevojë të madhe për përkrahje financiare nga BE.

Next Post

BDI: Ne jemi NATO, faleminderit Amerikës dhe 28 aleatëve

Bashkimi Demokratik për Integrim uron të gjithë qytetarët për anëtarësimin e plotë të vendit tonë në NATO pas përfundimit të të gjitha procedurave të procesit të anëtarësimit. Arritjet e mëdha brenda kësaj jave kurorëzuan dy dekadat e veprimtarisë tonë kombëtare dhe politike, tashmë jemi anëtar fuqiplotë dhe i barabartë i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: