Bejxhan Iljas nga Vrapçishti: Turqit aktivisht marrin pjesë në jetën politike në shtetin tonë

vull

Mirëmbrëma qytetarë të  mrekullueshëm në këtë komunë të mrekullueshme, Komuna e Vrapçishtit.

Turqit aktivisht marrin pjesë në jetën politike në shtetin tonë dhe janë hallkë e rëndësishme në shoqërinë tonë multietnike dhe thellim të marrëdhënieve miqësore tradicionale me Republikën e Turqisë.

Duke menduar për një të ardhme më të mirë ne erdhëm të jemi në koalicion me LSDM-në. Kemi harmonizim programor dhe për këtë jemi pjesë e Koalicionit “Mundemi”.

Synimi ynë gjithmonë ka qenë dhe mbetet i njëjtë. Vendi me të drejta dhe mundësi të barabarta për të gjithë, porositi Iljasi nga tribuna qytetare në Vrapçisht.

Me respekt,

Next Post

Kryetari i PDSH-së zhvilloi takime në disa fshatra të Komunës së Zhelinës dhe një nëndegë të Tetovës.

Dje, 30 qershor, kryetari i PDSH-së zhvilloi takime në disa fshatra të Komunës së Zhelinës dhe një nëndegë të Tetovës. Video link: https://youtu.be/Mb_WXwe2–I Menduh Thaçi në Çiflik – Komuna e Zhelinës “Në parlament PDSH do të propozojë sjelljen e një ligji që obligon firmat të respektojnë proporcionalitetin e grupeve etnike.” […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: