Bela: Me këtë mendësi “byrekxhinjësh” BDI do vazhdon të mbetet kampione e fitoreve

vull

Edhe këtë e dëgjova; Zejdi e quan Lëvizjen Besa kali i Trojës ndërsa harron se me kriminelët e BDI-së (sipas tij) është në koalicion të tenderave dhe licencimit të kompanive.

Me këtë mendësi “byrekxhinjësh” BDI do vazhdon të mbetet kampione e fitoreve politike të pasluftës së 2001.

p.s. Nevzat Bejta shah mat dha sonte në Rruga Drejt, Alsat-M.

Next Post

Ali Ahmeti për Kadri Veselin: Do të ngadhnjesh

I dashur vëlla Kadri, bashkëveprimtar, bashkëluftëtar, bashkëmendimtar, shoqërues dhe bashkndërtues i rrugës sonë të përbashkët për liri, pavarësi, demokraci. Na paska qenë e shkruar, jo nga Perëndia, por nga hasmi, ai i dituri dhe ai i strukuri, që çdo ditë të lume ta dëshmojmë pastërtinë dhe dinjitetin e luftës tonë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: