Belegu: Për gjysëm mandati, qeveria Haradinaj ka punuar më shumë se gjithë qeveritë tjera

Për një gjysmë-mandati, qeveria jonë e udhëhequr nga z. Haradinaj ka bërë më shumë punë se sa të gjitha qeveritë tjera të Kosovës!

Në Debat mbrëmë në RTK numërova disa punë dhe suksese konkrete, të cilat janë bazë e fortë për qeverisjen e ardhshme Haradinaj!

#ebesoj100%

Next Post

Neurokirurgu me famë botërore, Prof. Dr. Henry Marsh ligjëroi në Universitetin e Tetovës

Dy neurokirurgët me renome ndërkombëtare, Prof. Dr. Henry Thomas Marsh nga Anglia dhe Prof. Dr. Mentor Petrela nga Republika e Shqipërisë, sot e vizituan Universitetin e Tetovës. Qëllimi i kësaj vizite ishte zhvillimi i një ligjërate publike nga Prof. Dr. Henry Marsh kushtuar intelegjencës artificiale. Dekani i Fakultetit të Shkencave […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: