Sat. Dec 7th, 2019

Bisedë telefonike Zaev dhe Micotakis: Urime për fitoren në zgjedhjet demokratike, u shpreh shpresë për vazhdimin e bashkëpunimit mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë