Biznesmeni Besar Iseni me donacion për spitalin e Tetovës, Stacionin policor në Saraj dhe Shkollën Fillore në Radushë

Blerand Rexhepi

Biznesmeni shqiptarë nga Radusha e Shkupit, Besar Iseni, që është pronar i restoranteve ‘Amici’ në Drezden të Gjermanisë, dhuron donacion për shkak të situatës së rënduar me viusin Korona. Ai ka bërë një donacion pej 1200 maska për përdorim të përhershēm dhe 1200 palë doreza për Spitalin Shtetërorē të Tetovës.

Donacion është dorëzuar edhe Shkolës Fillore në Radushë ‘Faik Konica’, 200 maska për përdorim të përhershëm dhe 200 palē dorëza për nxënësit dhe të punsuarit në Shkollë.

100 maska dhe 100 dorëza për Stacionin Policorë në Saraj të Komunës Sarajit, janë dhënë donacion.

Next Post

Bytyqi: Vetëm me masën e pagës minimale për çdo punonjës kemi target 250.000 punonjës dhe 35.000 ndërmarrje

Masat e qeverisë për të trajtuar krizën ekonomike nga koronavirusi kanë për qëllim ekonominë, por shumë më tepër që punëtorët, të mbajnë punën e tyre dhe të fitojnë të ardhura të mira derisa kriza të përfundojë, kështu ka deklaruar kryetari i komisionit për financa në LSDM, Fatmir Bytyqi. “Në grupin […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: