Bujar Osmani ju uron mëngjes të mirë nga Qeveria e Maqedonisë së Veriut

vull

Dje mbrëmë është në objektin e Qeverisë është vendosur pllaka me emri e rij të shtetit, Republika e Maqedonisë së Veriut, emër i cili u vendos në nënshkrimin e Marrëveshjes së Prespës, transmeton KohaNews.

Ndërkaq, zëvendëskryeministri i ngarkuar Cështje Evropiane, Bujar Osmani sot ka bërë një fotografi duke u uruar ndjekësve të tij në rrjetin social në facebook një ditë të mbarë./KohaNews

 

Next Post

Studentët e UT-së përmes programit Erasmus + i ndjekin studimet në universitetet prestigjioze ndërkombëtare

Tridhjetë studentë të Universitetit të Tetovës, në vitin akademik 2018/2019 janë kyçur në programin ndërkombëtar Erasmus +, program për edukim, trajnim, rini dhe sport, i financuar nga Bashkimi Evropian. Studentët pjesëmarrës në këtë program, semestrin dimëror dhe semestrin veror e kryejnë në universitetet prestigjioze ndërkombëtare, të Gjermanisë, Polonisë, Turqisë, Bullgarisë, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: