Burek King nga Zvicra ndanë 500 iftare në Kërcovë

Kohanews Admin

Mesazhi i mërgimtarve në Zvicër “BUREK KING” i cili na emocionoi pa masë. Zoti i shpërbleftë.Amin!
Mesazhi nga Stafi i BUREK KING (Luzern):

“Bëj mirë, ashtu siç Allahu ka bërë mirë ndaj teje” (Kasas 77).

Të dashur dhe shumë të respektuar bashkëvendas,me iniciativë të stafit të burektores Burek King në Zvicër dhe me vullnetin e mirë të klientëve tanë, vendosëm që ti bashkangjitemi inicjativës që ka marrë Avokati Shkodran Alili.Sot në Maqedoni respektivisht në rajonin e Kërçovës do shpërndahen 500 porcione ushqim(Iftarë) për familjet në nevojë.

“Allahu e ndihmon robin e Tij për sa kohë që robi është në ndihmë të vëllait të tij”.

Kjo është e pakta që ne mund të bëjmë për ju të dashur bashkëatdhetar,e në zemrat dhe lutjet tona do jeni gjithmonë..

Amin

Fatmir Mehmedi
Bekim Limani
Zelie Limani
Ajdin Ajdari
Binak Qoqaj
Abaz Ahmetaj
Ilirjana krasniqi
Fatmire Jashari

Burek King më emër i njohur gjendet në: Hauptstrasse 39, 6015 Luzern, Zvicër. Shkruan advokati Shkodran Alili në facebook duke paraqitur këto fotografi.

https://www.facebook.com/shkodran.titi.7/posts/10222443093019840
Next Post

Filipçe: Gjatë festës së Bajramit dhe Pashkëve propozojmë të mos ketë orë policore

Vaksinimi po rrjedh mirë këtu në Sallën A1 Arena në Boris Trajkovski. Sot arrijnë edhe 10 mijë vaksina Phizer, kështu njoftoi ministri i shëndetësisë Venko Filipçe i cili bashkë me zëvendësministrin Ilir Hasani monitoruan nga afër procesin e vaksinimit në sallën A1 Arena në Boris Trajkovski. “Numrat po ulen, vala […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: