Bytyqi: Kjo krizë do të jetë më e madhe se e 2001 dhe ajo pas Luftës së Dytë Botërore

Kohanews Admin

Do të vijojë periudhë shumë e vështirë nëpër të cilën nuk kemi kaluar asnjëherë, kështu e paraqet situatën pas luftës në Ukrainës, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi në ClickPlus në TV21.

“Dikush mund të thotë se kemi pasur ne, kemi kaluar luftë në 2001 dhe unë po ju them se nuk ka qenë kriza aq e madhe sa po ndodh sot”, tha Bytyqi.

Next Post

Bizmesmeni Lavdrim Beadini i dhënë dhe pas futbollit, ndjek nga VIP Allianz ndeshjen mes Bayern - Salzburg

Ai është një nga personazhet që përfolet shumë kudo që merr pjesë. Një pasion i madh i Lavdrim Beadinit është edhe udhëtimi dhe vizita në vende të ndryshme të botës dhe shijimi i plazheve më ekzotike që nga Azia e largët e deri në Afrikë e Amerikën Latine. Ai shpesh […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: