Çka i bëri Ismail Qemali i BDI-së Zhinzifovit të Zoranit

Blerand Rexhepi

Ta fitosh Ali Ahmetin është vështirë sepse ai bën politikë me staza të gjata dhe në fund ai fiton kudo informon Tetova Sot.U ngritën të gjithë kundër emrit të shkollës në Çair dhe që të gjithë një e nga një, Ali Ahmeti dhe BDI i mposhti edhe kësaj rradhe. Një ditë më herët mund të thuash çfarë të duash ,por një ditë më pas fillon t’i zbusësh tonet dhe jo ligjorja e Zaevit bëhet ligjore.Deklaratat e tij pompoze ranë në ujë dhe sërish “nokauti” politik i Ahmetit triumfoi.

Ishte në fund të fundit një betejë midis “Ismail Qemalit” dhe “Rajko Zhinzifovit” dhe në terrenin shqiptarë dihet se Ismaili do dilte triumfues dhe tashmë me shkronja të mëdha të lavdisë do shkruhet emri i tij.

Ismail Qemali i BDI së “nokautoi” Rajkon dhe e çoi në vend amanetin e të parëve të tij dhe sikur do që të thotë se këtu në Çairin shqiptar qëndroj unë me urdhër të Alisë dhe Arbër Ademit.

Next Post

BDI: Ngritëm ministrinë për sistem politikë që avancoi dhe zëvendësoi Sekretariatin për Implementimin e MO-së

Marrëveshja e Ohrit është shtylla mbajtëse e Maqedonisë së veriut e cila rregullon marrëdhëniet midis shqiptarëve dhe maqedonasve si dhe komuniteteve tjera. Marrëveshje paqësore e zbatuar me sukses dhe e cila ndërtoi Maqedoninë e re. Ky mandat i joni solli ndryshimin cilësor institucional dhe ngritjen e ministrisë së re e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: