Çmimet e benzinës sërish në rritje

vull

Benzina do të rritet për 1,5 denarë, gjegjësisht 1 denarë për litër, derisa çmimi i dizelit do të ulet për 0,5 denarë. Këtë vendim e ka sjell sot Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Sipas vendimit të publikuar, nga mesnata në litër EUROSUPER 95 do të shitet për 1,5 denarë më shtrenjtë dhe do të kushtojë 66 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 çmimi i të cilit rritet për 1 denarë, nga mesnata do të kushtojë 67,5 denarë për litër.

Dizeli mbeten sërish më i liri duke rënë për gjysmë denari dhe nga mesnata do të kushtojë 60,5 denarë për litër.

Next Post

Ministri i punëve të jashtme Dimitrov dhe zëvendëskryetari i Qeverisë Osmani në Bruksel në mëngjes pune me ministrat e punëve të jashtme të vendeve anëtare të BE-së

Ministri për punë të jashtme, Nikolla Dimitrov dhe zëvendëskryetari i Qeverisë për çështje evropiane, Bujar Osmani, në kuadër të vizitës në Bruksel morën pjesë në mëngjes pune me ministrat për punë të jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian, nën organizimin e Greqisë dhe Rumanisë. Në mëngjesin e punës, ministri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: