Dardhishta: Shtetësia “ E Maqedonisë /qytetar i Republikës së Maqedonisë së Veriut” (Dokument)

vull

Bujar Dardhishta drejtor në Drejtorinë për libra amë kundërshton informacionet e publikuara në media se grafa për “shtetësi” në ekstraktet e lindjes, të kurorëzimeve dhe të vdekjes, prej sot do të plotësohet “maqedonas/qytetar i Republikës së Maqedonisë së Veriut”.

Dardhishta në një prononcim për aktuale.mk thekson se në këtë grafë theksohet “ E Maqedonisë /qytetar i Republikës së Maqedonisë së Veriut”.

Next Post

FC Shkupi: Takimin me Borecin e luajmë të shtunën në Çair

Federata e Futbollit të Maqedonisë së Veriut javë më parë bëri të ditur kalendarin për sezonin e ri garues 2019/20 në LPFM, duke lënë si start të kampionatit datën e 11 gushtit (e diel). Në situatë kur data 11 gusht përfshinë ditë feste për myslimanët, ku festohet Kurban Bajrami, drejtuesit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: