Denoncimi i Berishës: Krim klasor! Nuk ia vaksinojnë fëmijët se janë demokratë!

vull

Krime nga më të shëmtuarat po ndodhin në kohën e “Rilindjes”. Një familjeje në Tiranë nuk ia vaksionojnë fëmijët sepse është familje demokrate. Denoncimi është bërë nga një qytetar, i cili i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha.

 

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

 

Nuk ia vaksinojne femijet se jane demokrate! Krim klasor!

 

Nuk ia vaksinojne femijet se jane demokrate! Krim klasor!

 

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

 

Nje familje ne shkoze ka tre vite qe sibejn vaksinen ketij femije edvini dhe edvinat etjer i jati femijes quhet pellumb dungaj dhe esht jetim i pa pun dhe pa perkraje dhe asnje lloj ndime ng bashkija e edvinave ka tre vjet qe ja mbajn vaksinen ne labrator kerij femije nga qe ijati pelumbi esht ipatizant i partiis demokratike po behet nje krim me femijet.

Next Post

Takim zyrtar i Ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor z. Naser Nuredini me zëvendësambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Oto Graf

Më 5 shtator 2019, Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini, zhvilloi një takim me zëvendësambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Oto Graf.   Në këtë takim, zëvendësambasadori Graf dhe ministri Nuredini, diskutuan përparësitë dhe sfidat në fushën e mjedisit jetësor […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: