Deputeti Jahoski: Në asnjë moment nuk e kam braktisur grupin e deputetëve të BDI-së, në ueb faqen e Kuvendit është bërë gabim teknik

vull

Deklaratë e deputetit të Bashkimit Demokratik për Integrim Ismail Jahoski:

Të nderuar ,

Më lejoni t’ju informoj se unë, Ismail Jahoski, i zgjedhur si deputet në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga lista e BDI-së, në asnjë moment nuk kam dalë nga grupi parlamentar, dhe as nuk jam distancuar nga agjenda politike zgjedhore e BDI-së. Fakti që në uebfaqen e Kuvendit jam vendosur si deputet i pavarur është një gabim teknik, i cili do të korrigjohet ditëve në vijim.

Next Post

Mehmeti: Pse shqiptarët e bojkotuan referendumin e 8 shtatorit për pavarësinë e Maqedonisë?

ABDULLA MEHMETI DITA E PAVARËSISË SË MAQEDONISË VERIORE 8 SHTATOR 1991 Çfarë shkruajnë e thonë mediet për këtë datë dhe çka duhet të dinë, më tepër se kaq, shqiptarët dhe banorët tjerë të këtij shteti? KËSHTU NJOFTOJNË MEDIET Shumica e medieve në gjuhën shqipe dhe në gjuhë të tjera, në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: