Deputetja Bekteshi – Shaqiri: Mendoj se do të arrijmë qëllimin të bëhemi pjesë e BE-së

Kohanews Admin

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut kanë përfituar nga Marrëveshja e Prespës po aq sa edhe nga Marrëveshja Paqësore e Ohrit.

Kjo marrëveshje do të mbetet një moment që krijon më shumë siguri dhe stabilitet jo vetëm për vendin tonë por edhe tërë rajonin dhe vetë Europën.

Ne do të angazhohemi edhe më me tepër përkushtim që vendi ynë të bëhet anëtar i plotë në Bashkimit Europian.

Me forcimin e paqes, me forcimin e stabilitetit dhe me forcimin e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë dhe me qëllime të mira të shkojm drejt hapave të suksesshëm.

Për një të ardhme të sigurt dhe më të mirë ,duhet të ndërrmarim veprime ,,Bona fides” që do të ndikojnë ,,Erga omnes”!

E ardhjma quhet Unioni Evropian!

Next Post

Dren lanson freestylen e ri 'Lemon Pepper'

Është i ri në moshë, por, mjaft i talentuar. Fjala është për Drenin, i cili ka ardhur me një projekt të ri muzikor. “Lemon Pepper” quhet kënga që në fakt është një freestyle i tij. Teksti u shkrua nga vet ai, kurse, miksimi nga Rony dhe masterizim nga Yekki. “Lemon […]

Subscribe US Now